Kolumbialaisia lapsia samanlaiset kouluvaattet yllään.

Kolumbian kummi- ja avustuskohde

Yhteiset Lapsemme ry tukee avustuksilla ja lahjoituksilla Kolumbiassa Por Una Sonrisa -järjestön ylläpitämän Pepe-kerhon toimintaa. Pepe-kerho tarjoaa esikouluopetusta Bogotan köyhän esikaupunkialueen lapsille. Järjestö työskentelee kaikkein vaikeimmassa asemassa olevien lapsiperheiden kanssa. Sen tavoitteena on edistää lasten perusoikeuksia sekä toteuttaa erilaisia lapsi- ja perhetyön projekteja.

Yhteiset Lapsemme ry:n kuukausilahjoittavat tukevat järjestön esikoulutoimintaa eli ns. Pepe-kerhoa Bogotassa. Kerhossa lapset saavat perusvalmiuksia koulunkäyntiin. Ilman niitä ei ole mahdollista päästä kouluun. Pepe-kerhoa käyneet lapset ovat yleensä luku- ja kirjoitustaitoisia aloittaessaan kuusivuotiaana koulunkäynnin ja he menestyvät koulussa hyvin.

Por Una Sonrisalla on toimintaa myös köyhien alueiden perheiden tukemiseksi ja sekä läksyapua koululaisille. Lisäksi järjestö tukee nuorten opiskelumahdollisuuksia peruskoulun jälkeen. Toimintaan tullaan mukaan etsivän perhetyön kautta ja toiminnassa mukana olevat lapset ja perheet eivät yleensä saa tukea mistään muualta.

Voit tukea lapsia ja perheitä Kolumbiassa ryhtymällä KUMMIKSI alla olevalla lomakkeella tai antamalla KERTALAHJOITUKSEN.

Lämmin kiitos tuestasi!

  Kuukausilahjoittajaksi tai kummiksi ilmoittautuminen

  Haluan ryhtyä kuukausilahjoittajaksi


  Vapaavalintainen summa:

   

  Valitse kohde:

   

  Haluan ryhtyä kummiksi: