Lapsia värikkäissä vaatteissa pehmoleluja sylissään.

Lahjoita lasten hyvinvointia edistävään työhön

Yhteiset Lapsemme ry:lle osoitetuilla lahjoituksilla edistämme lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja oikeuksien toteutumista kulttuurisesti monianisessa Suomessa.

Keräämme varoja myös avustuskohteellemme Kolumbiaan. Tuellasi on suuri merkitys haavoittuvassa asemassa olevien perheiden elämässä: pienellä rahalla lapset saavat apua koulunkäyntiinsä mm. koulutarvikkeiden ja tukiopetuksen muodossa.

Tule mukaan tukemaan lapsen oikeuksien toteutumista ja antirasistista työtä, pienilläkin lahjoituksilla on merkitystä!

Kertalahjoitus eri maksutavoilla TÄSTÄ LINKISTÄ

Keräys- ja lahjoitustili: Yhteiset Lapsemme ry, NORDEA FI25 1011 3000 2110 44.

MobilePay-lahjoitus numeroon 74263 on nopea ja turvallinen tapa tehdä kertalahjoitus.

Tekstiviestilahjoitus numeroon 16588. Lähetä tekstiviestinä lahjoitussumma esim. 10E 2020 numeroon 16588. Saat vahvistusviestin siitä, että tekstiviesti on mennyt perille.

Rahankeräyslupa Poliisihallitus pvm 22.10.2020 nro RA/2020/1296

Lahjoituskohteet

Lapsia maalaamassa graffititaidetta.

Rasisminvastainen toiminta

Jokaisella lapsella ja nuorella pitää olla oikeus elää turvallisessa yhteiskunnassa. Teemme työtä rasismin, syrjinnän ja vihapuheen torjumiseksi.

Lue lisää ja tee lahjoitus

Kuusi afrikkalaistaustaista adoptoitua tyttöä ja nuorta naista hymyilee.

Adoptoitujen hyväksi tehtävä työ

Adoptio on iso ja lapsen elämän mullistava asia. Tuemme ja valmennamme adoptiovanhempia ja toimimme adoptoitujen lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Lue lisää ja tee lahjoitus

Vaaleansininen puutalo sekä pihapiiri aurinkoisessa säässä.

Lasten ja nuorten vapaa-ajan toiminta

Sijaishuollossa lapselle lastenkoti on oma koti. Koti Ilolan arjessa lasten kasvua ja kehitystä tasapainoiseen aikuisuuteen tuetaan. Lahjoittamalla voit tukea lasten ja nuorten harrastuksia ja vapaa-ajan toimintaa.

Lue lisää ja tee lahjoitus

Maahanmuuttajaperhe (nainen ja kolme nuorta poikaa) istuvat lautalla aurinkoisena päivänä.

Tukea kotoutumiseen

Maailmassa on miljoonia pakolaisia, joista noin puolet on lapsia. Tuemme perheiden kotoutumista Suomessa ja koulutamme vapaaehtoisia tukihenkilöitä yksintulleille turvapaikanhakijanuorille.

Lue lisää ja tee lahjoitus

Kolumbialaisia lapsia istumassa piirissä samanlaiset kouluvaatteet yllään.

Kolumbian lapsille

Globaalissa maailmassa vastuu lapsista on yhteinen. Avustamme Kolumbiassa Bogotassa toimivaa esikoulua, läksykerhoa ja haavoittuvassa asemassa elävien perheiden kanssa tehtävää työtä.

Lue lisää ja tee lahjoitus

Lahjoitus järjestölle

Yhteiset Lapsemme ry tekee monipuolisesti työtä lasten ja nuorten hyväksi Suomessa. Jos haluat tukea työtämme ilman määrättyä kohdetta, voit tehdä kertalahjoituksen tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksemme.

Lue lisää ja tee lahjoitus

Muita tapoja lahjoittaa

Kuva Yhteiset Lapsemme ry:n Facebook-sivusta.

Merkkipäiväkeräys

Merkkipäivä tulossa? Juhlitko syntymäpäivääsi, valmistumista tai eläkkeelle lähtöä? Anna ystävillesi mahdollisuus lahjoittaa itsellesi tärkeään kohteeseen. Järjestä merkkipäiväkeräys.  

Lue lisää ja aloita keräys

Papereita pöydällä. Kuvassa näkyy kädet allekirjoittamassa papereita.

Testamenttilahjoitus

Testamenttilahjoituksella voi jakaa perintöä hyvää tarkoitukseen. Lahjoitetut varat käytetään lasten ja nuorten hyväksi tehtävään työhön Yhteiset Lapsemme ry:n arvojen mukaisesti.

Lue lisää ja harkitse asiaa

Yritysyhteistyö

Onko yrityksesi kiinnostunut yhteiskunnallisesti tärkeän työn tukemisesta tai vapaaehtoistyön mahdollistamisesta työntekijöilleen? Yhteiset Lapsemme ry on kiinnostunut niin pienemmistä kuin pidemmistäkin yhteistyöprojekteista yritysten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskuntavastuun edistämisestä. Ota yhteyttä: toiminnanjohtaja Katja Mannerström, puh. 044 7211 235, katja.mannerstrom@yhteisetlapsemme.fi

Keräys- ja lahjoitustili: Yhteiset Lapsemme ry, NORDEA FI25 1011 3000 2110 44. Kirjoita viestikenttään lahjoituskohde.

MobilePay-lahjoitus numeroon 74263 on nopea ja turvallinen tapa tehdä kertalahjoitus.

Tekstiviestilahjoitus numeroon 16588. Lähetä tekstiviestinä lahjoitussumma esim. 10E 2020 numeroon 16588. Saat vahvistusviestin siitä, että tekstiviesti on mennyt perille. Sopivan summan voit valita itse!

Rahankeräyslupa Poliisihallitus pvm 22.10.2020 nro RA/2020/1296

Kummitoiminta

Yhteiset Lapsemme ry:llä on pitkä kokemus kummitoiminnasta. Kummitoimintamme lähtökohtana on antaa paikallisille kumppaneille mahdollisuus auttaa, koska heillä on paras asiantuntemus kohdemaan olosuhteista. Työn tuloksellisuus riippuu kuitenkin usein ulkomaisista avustuksista.

Tällä hetkellä tuemme kummiavustuksilla Kolumbiassa Bogotan köyhien asuinalueiden lasten esikoulutoimintaa, läksykerhoa ja perhetyötä.

Yhteiset Lapsemme -kummit tukevat aina koko lapsiryhmää. Kummit saavat säännöllisesti kummikirjeen, jossa kerrotaan kummikohteen, kummilapsiryhmän ja kohdemaan kuulumisista.

Olemme allekirjoittaneet suomalaisten kummijärjestöjen yhdessä laatiman eettisen ohjeistuksen.

Kummimaksu on 14 euroa kuukaudessa.

  Kuukausilahjoittajaksi tai kummiksi ilmoittautuminen

  Haluan ryhtyä kuukausilahjoittajaksi


  Vapaavalintainen summa:

   

  Valitse kohde:

   

  Haluan ryhtyä kummiksi: