Ajankohtaista adoptioasiaa

Adoptiolapsen kielenkehitys -koulutukset Zoomissa

Järjestämme vuoden 2022 aikana yhteistyössä Edukettu-osuuskunnan kanssa kaksi adoptiolapsen kielenkehitykseen keskittyvää koulutusta Zoom-etäyhteydellä. Kouluttajana Noora Friman.

Torstaina 2.6. klo 17.30-19.30 adoptionhakijoille, adoptio-odottajille ja adoptiotyön ammattilaisille:

Ilmoittautumiset kesäkuun koulutukseen nettilomakkeella

Tiistaina 27.9. klo 17.30-19.30 adoptiovanhemmille:

Ilmoittautumiset syyskuun koulutukseen nettilomakkeella

Turun seudun perhekerho

Turun seudun adoptioperhekerho kokoontuu Perhetalo Heidekenissa, Markatin tiloissa, os. Sepänkatu 3, Turku. Kevätkauden 2022 tapaamiset ovat lauantaisin klo 10-12 seuraavina päivinä: 8.1., 5.2., 5.3., 2.4. ja 7.5.

Lisätietoja antaa kerhon yhteyshenkilö Kati Myllyoja, kati.myllyoja@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Päiväleiri adoptiolapsille Helsingissä 6.-10.6 LEIRI ON TÄYNNÄ!

Järjestämme yhteistyössä Kulttuuriyhdistämö Interkult Kassandra ry:n kanssa adoptoiduille lapsille päiväleirin 6.-10.6.2022. Leiri pidetään Lapinlahden lähteellä Helsingissä ja sen toiminta-aika on klo 10-16.

Päiväleirillä on kaksi lapsiryhmää, 1-3-luokkalaiset ja 4-6-luokkalaiset.

Ohjelmassa on taidetta, liikuntaa, tanssia ja musiikkia. Ohjaajina toimivat maahanmuuttajataustaiset ammattitaiteilijat, joilla on kokemusta lapsiryhmien kanssa toimimisesta. Mukana leirillä on myös adoptiotoiminnan suunnittelija Martha Vuori Yhteiset Lapsemme ry:stä.

Leiri on maksuton ja siihen sisältyy päivittäin lounas.

LEIRI ON TÄYTEEN VARATTU, voitte ilmoittautua sähköpostilla jonottamaan peruutuspaikkoja. Jos paikkoja vapautuu, ollaan teihin yhteydessä: Martha Vuori, martha.vuori@yhteisetlapsemme.fi