Tukea kotoutumiseen

Yhteiset Lapsemme ry tukee maahan muuttaneiden lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja osallisuutta Suomessa. Palvelumme perustuvat vahvaan ammattitaitoon ja erityisosaamiseen, jossa lasten ja perheiden kulttuuritausta huomioidaan. Edistämme myös vuoropuhelua maahan muuttaneiden oman yhteisön ja kantaväestön sekä viranomaisten välillä.

Koulutamme tukiperheitä ilman huoltajaa Suomessa asuville turvapaikanhakijataustaisille nuorille.

Järjestämme kotoutumista tukevaa vapaa-ajan toimintaa vastaanottokeskuksissa asuville lapsiperheille. Kevään 2022 aikana olemme aloittaneet taide- ja retkitoiminnan Ukrainasta tulleille lapsille, nuorille ja perheille yhteistyössä Ukrainalaisten avustuskeskuksen kanssa.

Kohdataan kotona -hankkeessamme on kehitetty perhekotoutumismalli maahanmuuton alkuvaiheen tueksi sekä Tienoo.fi-mobiilisivusto. Sivustolta löytyy tietoa yhteiskunnasta, lähialueen palveluista ja sen avulla voi harjoitella digitaitoja ja suomen kieltä.

Jos haluat antaa tukesi työllemme maahan muuttaneiden lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin ja kotoutumisen edistämiseksi, niin voit tehdä KERTALAHJOITUKSEN tai ryhtyä KUUKAUSILAHJOITTAJAKSI alla olevalla lomakkeella.

  Kuukausilahjoittajaksi tai kummiksi ilmoittautuminen

  Haluan ryhtyä kuukausilahjoittajaksi


  Vapaavalintainen summa:

   

  Valitse kohde:

   

  Haluan ryhtyä kummiksi: