12/04/2021 -

Vertaisryhmä adoptio-odottajille alkaa 11.5.2021

Adoptio-odotuksen aika tuntuu usein pitkältä. Odotuksen äärelle voi pysähtyä lempeästi itseä kuunnellen ja yhdessä samassa tilanteessa olevien kanssa. ODOTUSTEN PUUTARHASSA voit tehdä löytöjä tai olla vaan ja antaa itsellesi aikaa – ilman vaatimuksia ja paineita.

Järjestämme yhteistyössä Traintreen kanssa neljän tapaamiskerran ryhmän adoptio-odottajille. Ryhmä kokoontuu Zoom-etäyhteydellä seuraavasti: ti 11.5., ti 18.5., to 27.5. ja ti 8.6. klo 17-20. Ensimmäisellä kerralla opastetaan tarvittaessa digitaidoissa.

ODOTUSTEN PUUTARHASSA pääset tutustumaan toiveisiisi, tarpeisiisi ja omiin tärkeisiin voimavaroihisi maalaten ja kirjottaen, valokuvaten, hengitellen – sisällä ja mahdollisuuksien mukaan ulkona luonnossakin liikkuen – yksin ja etänä yhdessä toisten kanssa. Mitään taiteellisia taitoja ei tarvitse olla, ne löytyvät sinusta itsestäsi ekspressiivisen taideterapian menetelmien avulla. Jokainen osaa, kaikki on oikein, löytämisen ja vastaanottamisen arvoista.

Vertaisryhmään osallistuminen ei vaadi myöskään mitään kovin erityisiä taidetarvikkeita. Öljypastelliliituja, vesi- tai peitevärejä on saatavilla varsin edullisesti esim. marketeista tai verkkokaupoista. Kaikenlaista leikkimieliseen taiteiluun sopivaa löytyy valmiina kotoakin ja luonnosta. Etäyhteyttä varten tarvitset kameralla ja mikrofonilla varustetun läppärin ja älypuhelimen – ja ihan tavallisilla digitaidoilla pärjää.

Ohjaaja, lisätiedot ja ilmoittautuminen

Ohjaajana toimii taideterapeuttisten ryhmien ohjaaja ja työyhteisövalmentaja, coach, adoptioäiti ja adoptiovalmennuskurssien ohjaaja Jaana Ovaska.

Kurssin hinta on 140 € (sis. alv 24 %).

Ryhmään otetaan enintään 8 osallistujaa. Ilmoittautuminen (3.5. mennessä) ja tiedustelut jaana.ovaska@traintree.fi tai puh. 040 5701346.

Tutustu ekspressiiviseen taideterapiaan www.inartes.fi

Tagit

Takaisin aihealueeseen: