Tervetuloa lukemaan lehteämme

Yhteiset Lapsemme –lehdessä käsitellään monipuolisesti lapsen oikeuksiin ja hyvinvointiin liittyviä aiheita kulttuurisesti moninaisessa Suomessa. Lehdestä voi lukea kiinnostavia artikkeleita lapsista ja nuorista, yhdenvertaisuuskasvatuksesta, kehittyvien maiden lapsista sekä kansainvälisestä lastensuojelusta. Lasten ja nuorten omalle äänelle annetaan tilaa.

Lehdessämme on ajankohtaisia artikkeleita kansainvälisestä adoptiosta, maahanmuutosta, pakolaisuudesta, monikulttuurisista lapsista ja nuorista sekä kehitysmaiden lasten ja nuorten elämästä. Aiheitamme ovat myös lapsen oikeudet ja rasismi.

Yhteiset Lapsemme –verkkolehteä voit lukea sivuillamme maksutta. Julkaisemme Yhteiset Lapsemme -lehden myös näköislehtenä Issuu.com-alustalla. Tässä uusimmat lehtemme:

Yhteiset Lapsemme 3/2020
Yhteiset Lapsemme 2/2020
Yhteiset Lapsemme 1/2020

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Yhteiset Lapsemme -lehden saat kotiin postitettuna liittymällä jäseneksi 25 euron vuosimaksulla. Lehti lähetetään myös kaikille kuukausilahjoittajille ja kummeille.

Yhteiset Lapsemme -lehti on myynnissä Kaisa-talossa Rosebud Books -kirjakaupssa, os. Vuorikatu 7, Helsinki. Irtonumeron hinta on 5 euroa.

Yhteiset Lapsemme -lehti on Kulttuuri-, tiede- ja mielipidelehtien liitto Kultti ry:n jäsen.

Yhteiset Lapsemme -lehdessä julkaistaan kannatusilmoituksia ja mainoksia. Mediakortti 2020

Lisätietoja: Irma Marttinen, puh. 050 3782 463, irma.marttinen@yhteisetlapsemme.fi.

Tutustu toimintaamme: