Tervetuloa lukemaan lehteämme

Yhteiset Lapsemme –lehdessä käsitellään monipuolisesti lapsen oikeuksiin ja hyvinvointiin liittyviä aiheita kulttuurisesti moninaisessa Suomessa. Lehdestä voi lukea kiinnostavia artikkeleita lapsista ja nuorista, yhdenvertaisuuskasvatuksesta, kehittyvien maiden lapsista sekä kansainvälisestä lastensuojelusta. Lehdessä annetaan lasten ja nuorten omalle äänelle tilaa.

Lehdessä on artikkeleita kansainvälisestä adoptiosta, maahanmuutosta, pakolaisuudesta, lapsen oikeuksista, rasismin ja syrjinnän vastaisesta toiminnasta sekä kehitysmaiden lasten ja nuorten elämästä.

Yhteiset Lapsemme –verkkolehteä voit lukea sivuillamme maksutta. Julkaisemme Yhteiset Lapsemme -lehden myös näköislehtenä Issuu.com-alustalla. Tässä uusimmat lehtemme:

Yhteiset Lapsemme 4/2020
Yhteiset Lapsemme 3/2020
Yhteiset Lapsemme 2/2020
Yhteiset Lapsemme 1/2020

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Yhteiset Lapsemme -lehden saat kotiin postitettuna liittymällä jäseneksi 25 euron vuosimaksulla. Lehti lähetetään myös kaikille kuukausilahjoittajille ja kummeille.

Yhteiset Lapsemme -lehti on myynnissä Citycenterin Rosebud Books -kirjakaupssa Helsingissä. Irtonumeron hinta on 5 euroa.

Yhteiset Lapsemme -lehti on Kulttuuri-, tiede- ja mielipidelehtien liitto Kultti ry:n jäsen.

Yhteiset Lapsemme -lehdessä julkaistaan kannatusilmoituksia ja mainoksia. Mediakortti 2020

Lisätietoja: Irma Marttinen, puh. 050 3782 463, irma.marttinen@yhteisetlapsemme.fi.

Tutustu toimintaamme: