14/08/2023 - , , ,

Haemme lastenkodin johtajaa Sipooseen

Haemme kehittämisorientoitunutta johtajaa Koti Ilolaan

HUOM! HAKUAIKAA JATKETTU 17.9. SAAKKA JA PALKKAUSTA TARKENNETTU. AIKAISEMMIN TULLEET HAKEMUKSET HUOMIODAAN.

Tule meille johtamaan pientä kodinomaista lastenkotia Sipooseen! Haemme ihmisläheistä ja kehittämisorientoitunutta, lastensuojelun hyvin tuntevaa johtajaa Koti Ilolaan Sipooseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtäviisi Ilolassa kuuluvat lastenkodin toiminnan johtaminen ja kehittäminen, esihenkilötehtävät, taloushallinto sekä yksikön sisäinen ja ulkoinen viestintä. Lastensuojelulain edellyttämä päätöksenteko kuuluu myös vastuullesi.

Koti Ilola on lastensuojelun ympärivuorokautisen sijaishuollon 7-paikkainen perustason yksikkö Uudellamaalla Sipoossa. Toimintamme on strukturoitua ja hoidollisesti kannattelevaa. Koti Ilolassa asuu tällä hetkellä 5–14-vuotiaita pitkäaikaisesti sijoitettuja lapsia, joista useimmilla on kulttuurisesti moninainen tausta. Moninaisuuskysymyksiin erikoistunut Koti Ilola on ollut toiminnassa jo yli 20 vuoden ajan ja sen omistaa voittoa tavoittelemattoman Yhteiset Lapsemme ry.

Lastenkodin johtajana pääset johtamaan innostunutta ja sitoutunutta tiimiä, kehittämään yksikön toimintaa ja yhteistyösuhteita moniammatillisen työryhmän kanssa. Tukenasi toimii lisäksi Yhteiset Lapsemme ry:n toiminnanjohtaja ja koko organisaatio, jonka avulla pääset mukaan myös lastensuojelun valtakunnallisiin verkostoihin ja saat halutessasi mahdollisuuden syventää asiantuntijuuttasi.

Tehtävään voidaan valita henkilö, jolla on sosiaalihuoltolain (1301/2014) 46a §:n 3 momentin mukaisesti tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkinto (esim. sosionomi AMK), alan tuntemusta sekä riittävää johtamistaitoa. Toivomme, että sinulla on johtamis- ja esihenkilökokemusta, tykkäät olla ihmisten parissa ja luot positiivista ilmapiiriä ympärillesi. Ajokortti on tehtävän kannalta välttämätön. Arvostamme yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta työyhteisössämme ja toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä.

Lähetäthän työhakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 17.9. osoitteeseen rekry@yhteisetlapsemme.fi. Teemme haastatteluita mahdollisesti jo hakuaikana. Palkka asettuu työkokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen noin 3600-4100 euroon kuukaudessa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja tehtävään sisältyy varallaoloa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi saat meiltä virikesetelit ja vapaa-ajan vakuutuksen.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Lisätietoja antaa Yhteiset Lapsemme ry:n toiminnanjohtaja Katja Mannerström, puh. 044 721 1235 perjantaina 1.9 klo 9-11.30 ja 13-15, perjantaina 8.9. klo 10-14 sekä 13.9 klo 13-17. Lisätietoja voi myös pyytää sähköpostitse: katja.mannerstrom@yhteisetlapsemme.fi.

Yhteiset Lapsemme ry on vuonna 1988 perustettu valtakunnallinen lastenoikeusjärjestö, joka tekee rasisminvastaista ja kotouttavaa työtä ja puolustaa kulttuurisesti moninaista Suomea. Koti Ilola on vuodesta 1999 lähtien tarjonnut lastensuojelun sijaishuoltoa monikulttuurisille lapsille.

Tagit

Takaisin aihealueeseen: , , ,