Monikulttuurinen Koti Ilolan vaaleansininen talo ja vehreä pihapiiri.

Koti Ilola

Koti Ilola on lastensuojelun sijaishuollon ympärivuorokautinen yksikkö Sipoon Nikkilässä noin 35 km päässä Helsingistä. Koti Ilolassa on seitsemän paikkaa ja se on toiminut jo vuodesta 1999 lähtien.

Koti Ilola tarjoaa turvallisen kasvuympäristön, jossa huomioidaan lasten kulttuurinen tausta. Ilolan arjessa erilaiset monikulttuuriseen perhe-elämään liittyvät kysymykset ja haasteet ovat tuttuja. Koti Ilolassa tuetaan myös lasten kasvua osaksi suomalaista yhteiskuntaa.

Koti Ilolassa teemme perhetyötä lasten vanhempien, huoltajien ja muiden lapselle merkityksellisten läheisten ihmisten kanssa. Yhdessä työskentelemällä vahvistamme lasta hoitavien aikuisten kasvatusvalmiuksia heidän omaa kulttuuriaan kunnioittaen.

Koti Ilolan työntekijät ovat tehneet vuosia työtä monikulttuuristen lasten arjessa ja juhlassa sekä olleet onnistumisten ja pettymysten hetkinä vanhempien ja läheisten tukena. Osalla heistä on itselläänkin kokemusta maahanmuutosta.

Koti Ilolassa jokaisella lapsella on omaohjaaja, ja tarvittaessa myös tukihenkilö tai tukiperhe. Yhteiset Lapsemme ry:n adoptiokuraattorin palvelut ovat lastenkodin käytettävissä.

Katso Koti Ilolan esittelyvideo

Koti Ilolassa on tällä hetkellä yksi paikka vapaana. Paikkatiedustelut lastenkodin vs. johtaja Katja Suhonen, puh. 044 7211 238.

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Koti Ilolaan. Katso koko hakuilmoitus. Hakemukset 31.10. mennessä.

Yhteystiedot

Koti Ilola, Sipoo
johtaja Katja Suhonen, puh. 044 7211 238
Vs. vastaava ohjaaja Pasi Huovinen, puh. 050 498 9740
Muu henkilökunta, puh. 050 498 9740

Kiinnostaako sinua työ monikulttuurisessa työyhteisössä?

Vakituinen henkilökuntamme tarvitsee aika ajoin apua lastenkodin arjessa. Oletko sosiaalialan ammattilainen tai alan opiskelija? Tarvitsetko lisäansiota tai keikkatyötä? Oma auto on välttämätön.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla: katja.suhonen@yhteisetlapsemme.fi.

Lue Koti Ilolasta tehdystä opinnäytetyöstä: ”Me kaikki oltiin iha eritaustaisii, mutta jollain tavalla samantaustaisii”

Lue Koti Ilolan lasten ja nuorten ympäristötaideprojektiin osallistumisesta

Lue Koti Ilolassa asuvan nuoren kirjoitus maailmankatsomuksesta

Lue Koti Ilolan lasten kesämatkasta Inkoon saaristoon