30/01/2023 - , , , ,

Haemme hankesuunnittelijaa ja -koordinaattoria kolmevuotiseen hankkeeseen

Oletko kiinnostunut edistämään maahan muuttaneiden lasten ja perheiden hyvän elämän edellytyksiä? Haemme uuteen Lähialue tutuksi – Lähialuekaveri kotoutumisen tukena -hankkeeseen hankekoordinaattoria ja hankesuunnittelijaa kolmevuotiseen hankkeeseen alkuvuoteen 2026 saakka. Määräaikaisuuden perusteena on hankerahoitus (STEA). Työ alkaa maaliskuun puolivälissä tai viimeistään huhtikuun alussa. Tervetuloa mukavaan työyhteisöömme!

Lähialue tutuksi -hankkeessa maahan muuttaneet lapsiperheet saavat vapaaehtoisten lähialuekavereiden ja -kaveriperheiden kautta kontakteja suomalaisiin ihmisiin sekä Suomeen kotoutuneisiin vertaisiin, tutustuvat oman kodin lähialueeseen, siellä liikkumiseen, sen palveluihin ja mahdollisuuksiin. Samalla tutustutaan suomalaiseen kulttuuriin, opitaan suomen kieltä arkisissa tilanteissa ja voidaan ystävystyä. Hanketyöntekijät tukevat ammatillisesti vapaaehtoisia ja perheitä lähialue tutuksi -mallin toteuttamisessa.

Työtehtävät 

Hankekoordinaattori vastaa hankkeen toiminnan kehittämisestä, hankehallinnosta, sidosryhmätyöskentelystä, toiminnan arvioinnista ja viestinnästä. Hän kouluttaa uusia vapaaehtoisia yhdessä suunnittelijan kanssa ja osallistuu vapaaehtoistoiminnan koordinointiin.

Hankesuunnittelija vastaa pääosin hankkeen vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista, yhteistyöstä perheiden suuntaan, vapaaehtoisten koulutuksen kehittämisestä, vapaaehtoisten rekrytoinnista ja tuesta. Suunnittelija kouluttaa hankkeen vapaaehtoisia yhteistyössä päällikön kanssa.

Työtehtävät voivat vaihdella valittavien henkilöiden osaamisen mukaan. Pääset osaksi yhteiskunnallisesti merkittävää työtä lasten ja nuorten hyväksi. Tehtävään sisältyy ilta- ja viikonlopputöitä.

Mitä odotamme sinulta?

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, sosiaalityöntekijä tai kasvatusalan AMK- tai yliopistotutkinto) 
 • kokemusta maahan muuttaneiden lasten tai perheiden parissa toimimisesta 
 • vahvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • itsenäistä työotetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja 
 • arvioivaa työotetta 
 • mahdollisuutta tehdä ilta- ja viikonlopputöitä 
 • liikkumisvalmiutta pääkaupunkiseudulla ja lähiympäristössä 

Hankesuunnittelijalta toivomme 

 • kokemusta vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista 
 • koulutuskokemusta 

Hankekoordinaattorilta toivomme lisäksi 

 • kokemusta hankehallinnoinnista 
 • kokemusta vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä

Hakemukset ja työsuhteen ehdot 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Voit liittää mukaan CV:n. Hakemus lähetetään osoitteeseen rekry@yhteisetlapsemme.fi viimeistään 14.2.2023. Merkitse otsikkoon hankekoordinaattori ja/tai hankesuunnittelija. Samalla hakemuksella voit ilmoittaa kiinnostuksestasi molempiin tehtäviin.

Tehtävästä maksettava palkka on noin 3000-3300 e/kk riippuen osaamisesta, koulutuksesta ja työnkuvasta. Lisäksi tarjoamme virikesetelit sekä vapaa-ajan vakuutuksen. Noudatamme työsuhteen ehdoissa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Arvostamme yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta ja toivomme erilaisista taustoista tulevia hakijoita.

Lisätietoja 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Markus Söderlund, markus.soderlund@yhteisetlapsemme.fi tai puh. 040 7626809. Parhaiten tavoitettavissa: pe 3.2., ti 7.2. klo 14-16 ja pe 10.2.  

Yhteiset Lapsemme ry on vuonna 1988 perustettu poliittisesti ja ideologisesti sitoutumaton lastenoikeusjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kulttuurisesti moninaisessa Suomessa. Järjestön toiminta perustuu YK:n Lapsen oikeuksien sopimukseen. 

Tagit

Takaisin aihealueeseen: , , , ,